21-04-08

12 uur van de solidariteit

Te Turnhout zijn er op donderdag 1 mei de 12 uur van de solidariteit. Dit is een dagje wandelen, joggen, Nordic Walking, fietsen, terrasjes, animatie en solidariteitsbuffet, en dit ten voordele van een goed doel!
Laat je kilometers sponsoren door je familie, vrienden, collega’s, bedrijf of je vereniging. Je kunt onze projecten ook steunen door een bezoek te brengen aan de Trefpunten. Daar kun je genieten van een terrasje, talrijke optredens en animatie.
Van 7 tot 19 uur kun je overal aanschuiven aan een rijkelijk solidariteitsbuffet (5 euro voor kinderen onder de 14 jaar, 7 euro voor volwassenen. Ter plaatse te betalen).
De happening vindt plaats langs en aan de Kempische Kanalen. De volledige ronde van de kanalen vormt ‘De Blauwe Lus’ (in totaal 128 km), die de 10 trefpunten met elkaar verbindt.
Op 10 verschillende plaatsen op deze lus vind je trefpunten. Hier staan de terrasjes en het solidariteitsbuffet klaar. Het zal er gegarandeerd bruisen van de animatie.… Trefpunten vind je in Turnhout, Rijkevorsel, Schoten, Geel, Mol, Dessel, Retie, Grobbendonk, Arendonk en RavelsAan deze Trefpunten vertrekken nog verschillende wandelingen, skeelerparcours en Nordic Walkings.
Voor meer info: www.12uurvandesolidariteit.be

11:21 Gepost door Maria in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.